Første møte med BFT.

Vårt 1 møte med BFT var fantastisk, det ble allerede oktober. Damen var kjempe dyktig, forståelsesfull og imøtekommende. Det var ingen tvil hos henne at hun her måtte inn og observere gutten. For ut i fra det jeg beskrev som problematikken trengte han ekstra hjelp i barnehagen. Hun kom å observerte Oscar 2 ganger og kalte inn til sosialteam møte. De fikk se flere filmer fra barnehagen og ga dem mange tips.

Det var veldig fint og samtidig hjerteknusende å sitte å snakke om gutten vår. Den fine, snille, nydelige gutten vår som ikke var som de andre…Tårene presset bak øyelokkene hele møtet. Og rant nok nedover kinnene flere ganger også. Vi ble alle enige om at Oscar måtte få mye hjelp. Både til å lære seg å snakke og til det sosiale samspillet med andre barn.

Det var godt og vondt…De ble enige om flere tiltak og om nytt møte på nyåret. Jeg maste litt om videre henvisninger for å finne ut mer om hvorfor/hvordan/hva m.m. Men fikk beskjed om å roe ned litt, vi fikk se hva disse tiltakene kunne hjelpe med og ta opp diskusjonen på nyåret…

Det kunne ikke komme fort nok.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg